Ο Σύλλογος

Γονέων &

Κηδεμόνων

3ου Γυμνασίου

συμμετέχει

στην κινητοποίηση των μαθητών

Δευτέρα 03.11.14 12:30

Στο Δημαρχείο

Οι γονείς και γενικά οι μεγάλοι είναι στην υπηρεσία των παιδιών για να τα βοηθήσουν να μεγαλώσουν. Δεν είναι αφεντικά των παιδιών. Το παιδί έχει μια αντίληψη για τον κόσμο, για την κατάσταση, για το πρόβλημα που τίθεται, για σας και για τον εαυτό του. Η αντίληψη αυτή είναι ολότελα διαφορετική από τη δική σας, αλλά στα μάτια του παιδιού είναι η μόνη αλήθεια. Πρέπει να δεχθείτε την ιδέα πως το παιδί θεωρεί αυτά που κάνει ολότελα δικαιολογημένα.

22 Οκτ 2013

Συνάντηση με τον κ. διευθυντή του 3ου Γυμνάσιου.

Εχθές το πρωί έγινε συνάντηση γνωριμίας του Διευθυντή του Γυμνάσιου μας και του Συλλόγου μας. Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος κ. Δρυγιαννάκις Μανώλης και ο Γραμματέας κ. Χριστοδουλάκης Μανώλης από το γυμνάσιο ο Διευθυντής κ. Κανιολάκης Ιωάννης. Η συζήτηση ήταν γενικού περιεχομένου.

Παρακάτω τα θέματα:

  1. Να γίνει η συνάντηση με τους καθηγητές, 15μελές και τους γονείς την ερχόμενη Τετάρτη 30.10.2013 11:00 μετά τον 15μελές και το απόγευμα γύρω στις 17:00 με τους γονείς.
  2. Το θέμα με τα η-ταχυδρομίο και τα τηλ.
  3. Για την συνδρομή των μελών
  4. Να συναντηθούμε με αντιπροσωπία των Δ.Σ .των τάξεων.
  5. Γραμματειακό υλικό. Θα πάρουμε χαρτί και μελάνι και θα τυπώνονται στο σχολείο.
  6. Ντουλάπι ή συρτάρι. Ενα ντουλάπι για να φυλάμε τα έγγραφα μας και ότι άλλο είναι για να μην τα κουβαλάμε στο σπίτι μας.
  7. Επίσης λείπουν τρεις καθηγητές και όπως μας είπε ο κ. Κανιολάκης.
  8. Το περιοδικό που βγάζουν οι μαθητές θα πρέπει να το δούμε νωρίτερα ώστε να μπορούμε να κουβεντιάσουμε για την ύλη και ότι άλλο πρέπει και ο Σύλλογος θα συμβάλει οικονομικά.
  9. Για το πετρέλαιο. Ο δήμος θα δώσει χρήματα και υπάρχει απόθεμα από πέρυσι.
  10. Για τις καταλήψεις. Περιμένουν εγκύκλιο εάν παραταθεί η σχολική περίοδο ή κοπούν οι περίπατοι και η μονοήμερη εκδρομή ή αν κάνουν μάθημα τα Σάββατα ή αν τις διακοπές του Πάσχα μικρύνουν.
  11. Σχολικοί φύλακες. Αυτό είναι ένα από τα μεγάλα θέματα για την φύλαξη του σχολείου και όχι μόνο. Τώρα με το καινούργιο καθεστώς θα τους σταματήσουν από τον δήμο.
  12. Γι την Ενισχυτική διδασκαλία έχουν ήδη γίνει οι αιτησεις είναι ένας καλός αριθμός και οι διεύθυνση θα στείλει έγγραφο για την στελέχωση από καθηγητές. Εδώ μπαίνει το θέμα του σχολικού φύλακα γιατί το απόγευμα δεν υπάρχει.

Η σύνθεση του νέου ΔΣ του συλλόγου γονέων είναι:

Πρόεδρος: ΔΡΥΓΙΑΝΝΑΚΙΣ ΕΜΜ.

Αντιπρόεδρος: ΚΕΡΙΜΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ.

Γραμματέας: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ ΕΜΜ.

Ταμίας: ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Μέλη:

ΒΟΛΤΥΡΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΓΡΑΦΑΚΟΥ ΟΛΓΑ

ΠΑΠΑΔΟΣΗΦΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Τα στοιχεία επικοινωνίας του Γυμνάσιου μας είναι: 3ο Γυμνάσιο Ρεθύμνου

Διεύθυνση: Κουντουριώτη 1 741 00 Ρέθυμνο

Email

Τηλέφωνο: +30-28310-22359

Fax: +30-28310-22359

link

Εγκαινιάσαμε σήμερα το σύστημα αυτό ώστε να ξέρει όλο το Δ.Σ. τις ενέργειες αλλά και αργότερα όλα τα μέλη που θα είναι στην λίστα μας.

Για το Δ.Σ.
Πρόεδρος Γραμματέας
Δρυγιαννάκις Μανώλης Χριστοδουλάκης Μανώλης

Δεν υπάρχουν σχόλια: